Αυτή η ενέργεια θα διαγράψει οριστικά όλο το ιστορικό των τοποθεσιών που επισκεφθήκατε.
Ζητάτε την προσωρινή απενεργοποίηση και προγραμματισμό οριστικής διαγραφής του λογαριασμού σας.
Περίοδος χάριτος 30 ημερών: Αν συνδεθείτε ξανά εντός 30 ημερών, ο λογαριασμός σας επαναφέρεται αυτόματα!
Για να επιβεβαιώσετε, πληκτρολογήστε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ στο πεδίο παρακάτω:
Σκανάρετε με την κάμερα του κινητού σας για άνοιγμα της εφαρμογής στο Google Play.
Συνδεθείτε με το Google account σας: ό,τι πακέτο αποκτήσετε στο κινητό πιστώνεται άμεσα και στον υπολογιστή σας!